Lego City Bilverkstad

Lego City Bilverkstad

När det ringer står den tunga bärgningsbilen redo att hämta vilket fordon som helst som behöver tas till bilverkstaden för reparation. Tillbaka i verkstaden kan du använda billyften, traversen och verktygen för att reparera fordonen.

Lego City Bilverkstad finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 747 kr.

Lego City Byggarbetsplats

Lego City Byggarbetsplats

Grävmaskinen arbetar på bygget när den enorma lastbilen kommer med delarna till taket och väggarna. Byggarbetarna vid hissen hjälper till när den jättestora lyftkranen lyfter varje del på plats.

Lego City Byggarbetsplats finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 779 kr.

Lego Batman The Tumbler Joker's Ice Cream Surprise

Lego Batman The Tumbler Joker's Ice Cream Surprise

Populär serie från Lego som inte går att få tag på längre tyvärr!

Lego Racers Ferrari Truck

Lego Racers Ferrari Truck

Följ med Ferrari-teamet på tävling! Förvara Ferraribilen och verktygen inuti lastbilen. Lastbilens tak och sidor är öppningsbara. Inkluderar 5 Ferrari team minifigurer, verktygslåda och andra accessoarer.

Lego Racers Ferrari Truck finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 667 kr.

Lego Atlantis Port

Lego Atlantis Port

Porten till den förlorade staden Atlantis är äntligen funnen! Men att ta sig genom den blir dykarnas största utmaning hittills. Innan de kan låsa upp porten med de fem nycklarna till Atlantis skatt måste de ta sig förbi lömska fällor, hajväktarstatyer som får liv, bläckfisk- och hajkrigare och portarnas kejsare! Kommer de att lyckas?

Lego Atlantis Port finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 859 kr.

Lego Prince of Persia Slaget om Alamut

Lego Prince of Persia Slaget om Alamut


Slottet Alamut är skyddat med katapulter, droppande olja och stora vakter! Det kommer bli en stor utmaningen för Dastan och hans nya vän Seso att ta sig fram till dolken. Se upp för fällor och fallande spillror! Slottet kan öppnas och vecklas ut. Inklusive 7 figurer: Dastan, Hassansin, Nizam, Seso, Claw Hassansin och 2 vakter.

Prince of Persia Slaget om Alamut finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 855 kr.

Legobloggen - För oss som älskar att leka med Lego



Lego är ett omåttligt populärt system av byggelement av plast som utvecklades 1949 av dansken Godtfred Kirk Christiansen. Ordet Lego kommer från danskans leg godt, vilket på svenska lbetyder "lek bra". Idag finns Lego i massor häftiga serier som Lego Star Wars, Lego City, Lego Batman, Lego Duplo Cars, Lego Technic, Lego Duplo, Lego Harry Potter, Lego Kingdoms med mera.

Vi arbetar kontinuerligt med att hitta nya Lego-prylar och förbättra Legobloggen. Tveka inte att höra av dig med produkttips, förslag eller kritik.

Du kontaktar oss genom att skriva en kommentar till detta inlägg.


Bästa Legohälsningar
www.legos.se

 


RSS 2.0